Wat is een glamping?

Glamping is een luxe vorm van kamperen met faciliteiten en accommodaties die veel comfortabeler worden geacht dan traditioneel kamperen. Het laat u genieten van de vrijheid en de nabijheid van de natuur die kamperen biedt, zonder de oncomfortabele aspecten!

De nieuwe kampeertrend: glamping

Het idee om te gaan kamperen klinkt misschien aantrekkelijk, ware het niet dat de insecten en andere kruipende dieren, wilde dieren, plotselinge stormen, lekkende tenten, stinkende slaapzakken en twijfelachtig voedsel eronder lijden. Voor een aantal mensen wordt hun eerste kampeerervaring vaak hun laatste, maar er is nu een kampeeroptie die steeds populairder wordt: glamping. Glamping biedt dezelfde blootstelling aan de natuur als traditioneel kamperen, maar de voorzieningen op de camping – en in de tenten zelf – overtreffen alles wat de meeste kampeerders ooit hebben meegemaakt.

Glamping is de perfecte combinatie van comfort en natuur. In tegenstelling tot traditioneel kamperen, biedt glamping u alle comfort van thuis. Luxe kamperen is precies dat, dicht bij de natuur komen zonder er onder te komen! De tenten, locaties en inbegrepen voorzieningen weerspiegelen allemaal een ervaring die u thuis of op een traditionele kampeertrip niet zult vinden!

Een glamping is voor iedereen

Voor familievakanties kunt u met de kinderen rennen en de natuur ontdekken, lekker knoeien en ze echt uitputten. Als u met vrienden op bezoek bent, kunt u weer aansluiting vinden in de natuur, marshmallows roosteren en gezellig kletsen, of de camping gebruiken als basiskamp en dagtochten maken naar alle lokale hotspots en toeristische attracties. Misschien bent u op zoek naar romantiek, of een rustig uitje voor twee zonder de kinderen? Geniet van rustige wandelingen en ontspan op de geluiden van de natuur om u heen. Zit buiten onder de sterren met het geknetter van de vuurplaats en keer volledig verfrist terug naar de realiteit.

Voordelen van luxe kamperen

Ecologische vakantie

Glamping heeft de luxe van een hotel of huis, maar is veel milieuvriendelijker. Er is geen koolstofvoetafdruk van elektriciteit of gas, de watersystemen zijn milieuvriendelijk en al het voedsel en de voorzieningen zijn afkomstig uit de omgeving. Door voor een glampingvakantie te kiezen, kiest u voor een milieuvriendelijke vakantie zonder de luxe van een traditioneler hotel op te offeren.

Nieuwe avonturen

Ontdekken is een natuurlijke menselijke drang, vooral als je glamt met kinderen. Een glampingvakantie biedt de kans om dat te doen in een veilige omgeving, maar wel in een omgeving vol avontuurlijke mogelijkheden. Wanneer was de laatste keer dat je een visarend een vis zag vangen? Of misschien een dam hebt gebouwd en vis hebt gevangen in een beek? Lantern and Larks laat u en uw gezin dit alles en nog veel meer doen. Dus de volgende keer dat u het idee van een kampeervakantie afwijst, denk dan nog eens na. Denk aan Lantern & Larks. Het plezier zit in de tenten.

Gezellige tijd met vrienden of familie

Wanneer je jezelf onttrekt aan de normaliteit van het dagelijkse leven en die ervaring deelt met anderen zonder elektriciteit, worden we vanzelf hechter. Je lacht meer dan je normaal zou doen, je deelt gedachten en praat meer met elkaar dan normaal. Buiten zijn en omringd worden door de elementen zorgt voor de perfecte katalysator om dichter bij elkaar te komen. Glamping bij Lantern and Larks zal een onvergetelijke ervaring zijn die u en uw mede-glampers zich altijd zullen herinneren en wij vermoeden dat u ons telkens weer zult bezoeken.

Dichtbij de natuur

Net als bij traditioneel kamperen wil je, als je geïnteresseerd bent in glamping, het leven dichter bij de natuur ervaren, zonder er zelf deel van uit te maken! Met glamping kun je precies dat doen. U kunt een vakantie-ervaring hebben die u meeneemt naar de natuur, waarbij u uw directe omgeving deelt met de prachtige levende dingen waarmee we onze wereld elke dag delen, maar zelden zien of overdenken.